Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prenájom bytu 2-izbový 53 m², Šlikova, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 53 m², Šlikova, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 53 m², Šlikova, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 53 m², Šlikova, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 53 m², Šlikova, Praha, Praha

Prenájom bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyŠlikova, Praha - Břevnov

Šlikova, Praha - BřevnovČiastočne vybavené
Mesačné nájomné22 500 CZK

+ Poplatky za služby1 000 CZK
+ Poplatky za energie2 400 CZK
+ Vratná kaucia30 000 CZK


Pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+kk, Praha 6 - Břevnov

Nabízíme k pronájmu útulný a moderně zrekonstruovaný byt 2+kk o velikosti 53 m², který se nachází v žádané lokalitě Břevnov, Praha 6. Byt je situován jen pár minut od Pražského hradu, v klidné části města s výbornou dostupností do centra. Nejbližší tramvajová zastávka Marjánka je vzdálena jen pár minut chůze a cesta do centra trvá 15 minut.

Byt nabízí plně vybavený kuchyňský kout s moderními spotřebiči, koupelnu s kvalitní sanitou, a dva pokoje, které lze snadno zařídit podle vašich představ. Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají klidné bydlení s rychlým spojením do centra.

Byt je k dispozici od září. Nájemné činí 22 500 Kč měsíčně. Zálohy za služby jsou 1000 Kč/měsíc (za jednu osobu) a energie cca 2 400 Kč/měsíc. Plyn a elektřina se přepisují na nájemníka.

Pro domluvení prohlídky mě prosím kontaktujte mě.

Rent a Newly Renovated 1-Bedroom Apartment (2+kk), Prague 6 - Břevnov

We are offering for rent a cozy and newly renovated 1-bedroom apartment (2+kk) with an area of 53 m², located in the sought-after neighborhood of Břevnov, Prague 6. The apartment is just a few minutes away from Prague Castle, in a quiet part of the city with excellent access to the center. The nearest tram stop, Marjánka, is only a few minutes' walk away, and the journey to the city center takes 15 minutes.

The apartment features a fully equipped kitchen with modern appliances, a bathroom with high-quality fixtures, and two rooms that can be easily furnished to suit your preferences. It is ideal for individuals or couples looking for a quiet place to live with quick connections to the city center.

The apartment is available from September. The rent is CZK 22,500 per month. Service charges are CZK 890/month (for one person) and energy costs are approximately CZK 2,400/month. Gas and electricity will be transferred to the tenant's name.

To arrange a viewing, please contact me .

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu863503
Dispozícia2+kk
Dostupné od25. 9. 2024
Podlažie4. podlaží z 5
Užitná plocha53
VybavenéČiastočne
StavPo rekonštrukcii
Výstavba budovTehla

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.