Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prenájom bytu 1-izbový 45 m², V Háji, Praha, Praha
Prenájom bytu 1-izbový 45 m², V Háji, Praha, Praha
Prenájom bytu 1-izbový 45 m², V Háji, Praha, Praha
Prenájom bytu 1-izbový 45 m², V Háji, Praha, Praha
Prenájom bytu 1-izbový 45 m², V Háji, Praha, Praha
Prenájom bytu 1-izbový 45 m², V Háji, Praha, Praha
Prenájom bytu 1-izbový 45 m², V Háji, Praha, Praha
Prenájom bytu 1-izbový 45 m², V Háji, Praha, Praha

Prenájom bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyV Háji, Praha - Holešovice

Nový
V Háji, Praha - HolešoviceVybavené • Výťah • Garáž • Pivnica 2,5 m²
Mesačné nájomné23 500 CZK

+ Poplatky za služby4 258 CZK
+ Poplatky za energie1 320 CZK
+ Vratná kaucia40 000 CZK


Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený byt 1+kk, 45 m² v novostavbě v centru Holešovic na adrese V Háji 1092/15, Praha 7 - Holešovice, 170 00, v 5. NP. Byt je orientován na sever do klidného vnitrobloku.

K bytu náleží garážové stání v podzemní garáži a praktická komora hned vedle bytu, kde zůstanou úložné regály.

V komplexu SOHO přímo přes ulici je Toustárna a fitness club Form Factory s různými zónami a saunou.

Hlavním prostorem v bytě je obytná část s kuchyňským koutem. Velkou výhodou je velmi prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Pro byty s dispozicí 1+kk je nevídanou přidanou hodnotou samostatná šatna, která poskytuje velké množství úložného prostoru.

V místě bydliště je veškerá občanská vybavenost včetně prodejen LIDL, Albert i Kaufland, drogerií, mnoho restaurací, kaváren, fitness center apod. K Vltavě se dostanete pešky za cca 5 minut a na nejbližší tramvajovou zastávku Maniny za 2 minuty. Linky 27 a 34 zajišťují velmi pohodlnou dostupnost do centra Prahy, ale i na stanici metra C Vltavská, kam dojedete za cca 4 minuty.

Byt je vybaven kvalitní postelí včetně matrace, rozkládací „full bed“ pohovkou, konferenčním stolkem, stolkem pod televizi a jídelním stolem. Dále je možnost zde zanechat malou knihovnu, poličky vedle televize a skříňky v koupelně i předsíni. V kuchyni samozřejmě zůstávají všechny vestavné spotřebiče a v koupelně pračka.

Elektřinu si nájemce převede na sebe (aktuální výše zálohy je 1 320 Kč). Dále je možnost navýšit měsíční poplatky o internetové připojení s rychlostí 150 Mbps za 529 Kč.

Požadujeme vratnou kauci ve výši 40 000 Kč.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě s majitelkou.

Byt je volný k nastěhování od 1.10.2024.

We offer for rent a fully furnished 1+kk apartment, 45 m² in a new building in the center of Holešovice, on V Háji street 1092/15, Prague 7 - Holešovice, 170 00, on the 5th floor. The apartment is facing north into a quiet courtyard.

The apartment includes a garage parking space in the underground garage and a practical storage room right next to the apartment where storage shelves will remain.

In the SOHO complex directly across the street, there is a Toastbar and a fitness club Form Factory with various zones and a sauna.

The main area in the apartment is the living area with a kitchenette. A great advantage is the very spacious bathroom with a shower and toilet. For apartments with a 1+kk layout, a separate dressing room is an unprecedented added value, providing a large amount of storage space.

In the vicinity of the residence, there is all civic amenities including LIDL Albert and Kaufland stores, drugstores, many restaurants, cafes, fitness centers, etc. You can walk to the Vltava River in about 5 minutes and to the nearest tram stop Maniny in 2 minutes. Lines 27 and 34 provide very convenient access to the center of Prague, as well as to the C Vltavská metro station, which is about 4 minutes away.

The apartment is equipped with a quality bed including a mattress, a "full bed" sofa bed, a coffee table, a TV stand, and a dining table. There is also the option to leave a small library, shelves next to the TV, and cabinets in the bathroom and hallway. In the kitchen, all built-in appliances remain, and in the bathroom, there is a washing machine.

The monthly rent is 23,900 CZK + 4,298 CZK utilities. The tenant will transfer the electricity to themselves (the current deposit amount is 920 CZK). There is also the option to increase the monthly fees for internet connection with a speed of 150 Mbps for 529 CZK.

We require a refundable deposit of 40,000 CZK.

Viewings are possible by appointment with the owner.

The apartment is available for move-in from 1.10.2024.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu863405
Dispozícia1+kk
Dostupné od1. 10. 2024
Podlažie5. podlaží z 8
Výstavba budovTehla
VykurovanieÚstredné
Užitná plocha45
VybavenéVybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
Vek10 - 30 rokov
PrevedenieŠtandardné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Bezbariérový prístup
Výťah
Domáci miláčikovia vítaní
Pivnica 2,5 m²
Garáž

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.