Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Predaj bytu 1-izbový 39 m², Česká čtvrť, Olomouc, Olomoucký kraj
Predaj bytu 1-izbový 39 m², Česká čtvrť, Olomouc, Olomoucký kraj
Predaj bytu 1-izbový 39 m², Česká čtvrť, Olomouc, Olomoucký kraj
Predaj bytu 1-izbový 39 m², Česká čtvrť, Olomouc, Olomoucký kraj
Predaj bytu 1-izbový 39 m², Česká čtvrť, Olomouc, Olomoucký kraj

Predaj bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyČeská čtvrť, Olomouc - Nemilany, Olomoucký kraj

Neprehliadnite
Česká čtvrť, Olomouc - Nemilany, Olomoucký krajParkovanie
Cena3 800 000 CZK


Prodej novostavby cihlového bytu 1+kk s možností vlastního parkování v osobním vlastnictví. Tato moderní nemovitost se nachází na 1. podlaží z celkových 3 v novostavbě s energetickým štítkem A. Byt o celkové ploše 38,82m2 je nabízen nevybavený, avšak s bezbariérovým přístupem pro pohodlné bydlení s možností užívat společné posezení v zahradě.

Při prohlídkách oceníte klidnou lokalitu a možnost parkování přímo ve vnitrobloku. Výtah v budově není k dispozici, ale díky bezbariérovému přístupu je byt vhodný i pro osoby s omezenou pohyblivostí.

Pokud hledáte moderní bydlení v novostavbě s možností vlastního parkování a bezbariérovým přístupem, tato nabídka je pro vás ideální. Pro více informací a domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy.

Těším se na vaše zájem!

Sale of a new brick apartment 1+kk with the possibility of private parking in personal ownership. This modern property is located on the 1st floor out of a total of 3 in a new building with an energy label A. The apartment with a total area of 38.82m2 is offered unfurnished, but with barrier-free access for comfortable living and the opportunity to use a shared seating area in the garden.

During viewings, you will appreciate the quiet location and the possibility of parking directly in the courtyard. There is no elevator in the building, but thanks to the barrier-free access, the apartment is suitable for people with limited mobility.

If you are looking for modern living in a new building with the possibility of private parking and barrier-free access, this offer is ideal for you. For more information and to arrange a viewing, please contact me through messages.

I look forward to your interest!

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu863027
Dispozícia1+kk
Dostupné od23. 9. 2024
Podlažie1. podlaží z 3
Výstavba budovTehla
VykurovanieElektrické
Užitná plocha39
VybavenéNevybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimoriadne úsporné

Vyberáte byt?

Majte istotu, že máte všetky dôležité informácie!

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Bezbariérový prístup
Predzáhradka 15 m²
Parkovanie

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.