Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prenájom bytu 2-izbový 76 m², U Stanice, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 76 m², U Stanice, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 76 m², U Stanice, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 76 m², U Stanice, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 76 m², U Stanice, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 76 m², U Stanice, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 76 m², U Stanice, Praha, Praha
Prenájom bytu 2-izbový 76 m², U Stanice, Praha, Praha

Prenájom bytu 2+kk • 76 m² bez realitkyU Stanice, Praha - Liboc

U Stanice, Praha - LibocČiastočne vybavené • Výťah • Garáž • Balkón 8 m²
Mesačné nájomné27 500 CZK

+ Poplatky za služby1 000 CZK
+ Poplatky za energie3 500 CZK
+ Vratná kaucia27 500 CZK


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt 2+kk o velikosti 76m2 s balkonem v uzavřeném areálu na ulici U stanice, Praha 6 – Liboc. Byt se nachází ve zděném třípatrovém domě s výtahem a garážovými stáními. Orientace bytu je na západ, v druhém nadzemním podlaží.

Dispozice bytu zahrnuje velký pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, předsíň, komoru, balkon, samostatné WC, koupelnu s vanou a sprchovým koutem. V bytě jsou plovoucí dřevěné podlahy a dlažba v koupelně a komoře. Z obou pokojů je vstup na balkon. Okna jsou dřevěná Eurookna se žaluziemi.

Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel se zásobníkem. Kuchyňská linka je vybavena plynovým vařičem, elektrickou troubou, lednicí a myčkou nádobí.

K bytu je možné pronajmout garážové stání v přízemí domu, které je chráněn vraty. V areálu jsou také další parkovací místa pro návštěvy a zelené plochy pro děti.

Lokalita nabízí výbornou dostupnost MHD (zastávka autobusu 50 m od domu), metra a letiště Praha.

V blízkosti jsou parky Hvězda a Divoká Šárka, restaurace, školy, školky a dětská hřiště.

Pokud máte zájem o prohlídku této moderní a prostorné nemovitosti, kontaktujte nás skrze zprávy a domluvte si prohlídku. Buďte první, kdo si pronajme tento útulný byt s veškerým komfortem v centru města.

We offer for rent a beautiful sunny 2+kk apartment with a size of 76m2 with a balcony in a closed area on U stanice street, Prague 6 - Liboc. The apartment is located in a brick three-story building with an elevator and garage parking spaces. The orientation of the apartment is to the west, on the second floor.

The layout of the apartment includes a large room with a kitchenette, a bedroom, a hallway, a pantry, a balcony, a separate toilet, a bathroom with a bathtub and a shower. The apartment has floating wooden floors and tiles in the bathroom and pantry. Both rooms have access to the balcony. The windows are wooden Euro windows with blinds.

Heating and hot water are provided by a combined gas boiler with a tank. The kitchen is equipped with a gas stove, an electric oven, a refrigerator, and a dishwasher.

A garage parking space on the ground floor of the building can be rented with the apartment, which is protected by gates. There are also additional parking spaces for visitors and green areas for children in the area. The location offers excellent public transport access (bus stop 50 m from the house), metro, and Prague airport. Nearby are parks Hvězda and Divoká Šárka, restaurants, schools, kindergartens, and playgrounds.

If you are interested in viewing this modern and spacious property, contact us through messages and schedule a viewing. Be the first to rent this cozy apartment with all the comforts in the city center.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu862907
Dispozícia2+kk
Dostupné od15. 11. 2024
Podlažie2. podlaží z 3
Užitná plocha76
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
Výstavba budovTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 8 m²
Výťah
Bezbariérový prístup
Garáž

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.