Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prenájom bytu 1-izbový 37 m², Vítězné náměstí, Praha, Praha

Prenájom bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyVítězné náměstí, Praha - Bubeneč

Neprehliadnite
Vítězné náměstí, Praha - BubenečVybavené • Výťah • Garáž • Terasa 5 m²
Mesačné nájomné35 000 CZK

+ Poplatky za služby4 000 CZK
+ Poplatky za energie1 000 CZK
+ Vratná kaucia50 000 CZK


Pronajmu nový, slunný, klidný byt 1+kk s příjemnou terasou v moderní novostavbě na Vítězném náměstí na Praze 6, v blízkosti metra Dejvická. Byt se nachází v representativní budově s prosklenou fasádou, členěnou vertikálními lamelami, která propouští dostatek světla a zároveň zachovává soukromí. V přízemí budovy se nachází prodejna Albert, Česká spořitelna, kavárna Miners.. Vstup do obytné části je přes jedinečnou reprezentativní recepci fungující 24/7, a která navazuje na krásnou, funkčně a esteticky navrženou zahradu s fontánou i posezením ve vnitrobloku přístupnou pouze pro rezidenty. Kromě dostatku zeleně zde naleznete soukromí a klid pro odpočinek.

Celková plocha bytu činí 37 m2, byt je velmi prakticky funkční, vybavený v nejvyšším standardu- plně vybavená kuchyň (myčka, pračka, granitový dřez, trouba, mikrovlnka, lednice, digestoř, osvětlení) velká hliníková okna s izolačním trojsklem, předokenní elektrické naklápěcí žaluzie, třívrstvá dřevěná podlaha s podlahovým vytápěním, velkoformátová dlažba v koupelně, zrcadla, systém inteligentního řízení domácnosti, rekuperace.

K dispozici je garáž, což je v této lokalitě velkou výhodou.

Pokud hledáte moderní a klidné bydlení s veškerým komfortem a službami v blízkosti centra i letiště, pak je tento byt pro vás ten pravý. Kontaktovat mě můžete prostřednictvím zpráv. Těším se na vaši zprávu!

I offer a new, sunny, peaceful 1+kk apartment with a pleasant terrace in a modern new building on Vítězné náměstí in Prague 6, near Dejvická metro station. The apartment is located in a representative building with a glass facade, divided by vertical slats, which allows plenty of light to pass through while maintaining privacy. On the ground floor of the building, there is a Albert supermarket, Česká spořitelna bank, Miners café. The entrance to the residential area is through a unique representative reception that operates 24/7, which leads to a beautiful, functional, and aesthetically designed garden with a fountain and seating in the courtyard accessible only to residents. In addition to plenty of greenery, you will find privacy and tranquility for relaxation.

The total area of the apartment is 37 m2, very practical and functional, equipped to the highest standard - fully equipped kitchen (dishwasher, washing machine, granite sink, oven, microwave, refrigerator, hood, lighting), large aluminum windows with triple glazing, electric tilt blinds, three-layer wooden floor with underfloor heating, large format tiles in the bathroom, mirrors, home automation system, ventilation system.

There is a garage available, which is a great advantage in this location.

If you are looking for modern and peaceful living with all the comfort and services near the center and the airport, then this apartment is right for you. You can contact me via messages. I look forward to your message!

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu860919
Dispozícia1+kk
Dostupné od30. 9. 2024
Podlažie3. podlaží z 8
Užitná plocha37
VybavenéVybavené
StavNovostavba
Výstavba budovTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa 5 m²
Garáž
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.