Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Predaj bytu 3-izbový 65 m², Kolbenova, Praha, Praha
Predaj bytu 3-izbový 65 m², Kolbenova, Praha, Praha
Predaj bytu 3-izbový 65 m², Kolbenova, Praha, Praha
Predaj bytu 3-izbový 65 m², Kolbenova, Praha, Praha
Predaj bytu 3-izbový 65 m², Kolbenova, Praha, Praha
Predaj bytu 3-izbový 65 m², Kolbenova, Praha, Praha

Predaj bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyKolbenova, Praha - Vysočany

Kolbenova, Praha - VysočanyVýťah • Balkón 5 m²
Cena8 700 000 CZK


Nabízím k prodeji moderní loftový byt o velikosti 3+kk ve 2. nadzemním podlaží v atraktivní lokalitě na Praze 9, konkrétně v Kolbenově ulici. Tento prostorný byt se pyšní moderním designem, který spojuje komfort a styl, a navíc nabízí prostorný balkon, ideální pro relaxaci po náročném dni. Výhody lokality:

Rychlá dostupnost do centra: Díky blízkosti stanice metra Kolbenova (linka B) se dostanete do centra Prahy během 15 minut. Vynikající dopravní spojení zajišťuje pohodlnou a rychlou cestu, ať už míříte za prací, kulturou nebo zábavou. Plná občanská vybavenost: Lokalita Kolbenova je ideální pro každodenní život. V blízkosti se nachází obchody, restaurace, kavárny, školy, školky i zdravotnická zařízení. Navíc je zde několik nákupních center, která uspokojí všechny vaše nákupní potřeby.

Rozvojová lokalita: Kolbenova ulice se nachází v dynamicky se rozvíjející části Prahy, která nabízí nejen kvalitní bydlení, ale také možnosti pro podnikání. Okolí je stále modernizováno, což přináší nové možnosti a zvyšuje hodnotu nemovitostí v této oblasti.

Blízkost přírody: V okolí naleznete také několik parků a zelených ploch, ideálních pro sportovní aktivity nebo procházky. Kolbenova tak nabízí skvělou rovnováhu mezi městským životem a přístupem k přírodě.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení s výbornou dostupností do centra a v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností. Pokud hledáte spojení pohodlí a stylu, je tento loftový byt v Kolbenově ulici právě pro vás.

Dokončení projektu je plánováno na léto 2025, přičemž nyní stačí zaplatit pouze 25 % z ceny bytu. Pro více informací a prohlídku vzorového bytu mě neváhejte kontaktovat.

I offer for sale a modern loft apartment with 3+kk layout on the 2nd floor in an attractive location in Prague 9, specifically in Kolbenova street. This spacious apartment boasts a modern design that combines comfort and style, and also offers a spacious balcony, ideal for relaxation after a busy day. The advantages of the location:

Quick access to the center: Thanks to the proximity of Kolbenova metro station (line B), you can reach the center of Prague within 15 minutes. Excellent transport connections ensure a comfortable and fast journey, whether you are heading to work, culture, or entertainment. Full civic amenities: The Kolbenova area is ideal for everyday life. Nearby you will find shops, restaurants, cafes, schools, kindergartens, and medical facilities. Additionally, there are several shopping centers that will satisfy all your shopping needs.

Developing area: Kolbenova street is located in a dynamically developing part of Prague, offering not only quality housing but also opportunities for business. The surroundings are constantly modernized, bringing new possibilities and increasing the value of properties in this area.

Close to nature: In the vicinity, you will also find several parks and green areas, ideal for sports activities or walks. Kolbenova offers a great balance between urban life and access to nature.

This apartment is an ideal choice for those looking for modern living with excellent access to the center and in a location with complete civic amenities. If you are looking for a combination of comfort and style, this loft apartment in Kolbenova street is just for you.

The project is scheduled to be completed in the summer of 2025, with only 25% of the apartment price needed to be paid now. For more information and a tour of the model apartment, do not hesitate to contact me.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu860917
Dispozícia3+kk
Dostupné od1. 7. 2025
Podlažie2. podlaží z 5
PENBB - Veľmi úsporné
Užitná plocha65
VybavenéNevybavené
StavNovostavba
Výstavba budovZmiešaná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 5 m²
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Predaj
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.