Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 3+1 • 93 m² bez realitkyŘímská, Praha - Vinohrady

Římská, Praha - VinohradyČiastočne vybavené • Výťah • Balkón 4 m²
Mesačné nájomné29 000 CZK

+ Poplatky za služby5 700 CZK
+ Poplatky za energie1 300 CZK
+ Vratná kaucia40 000 CZK


Nabízím k pronájmu světlý byt 3+1 o rozloze 93m² ve 4. patře bytového domu s výtahem. Byt se nachází v klidné lokalitě u metra Náměstí Míru, jen 5 minut chůze od stanice metra I.P.Pavlova. Byt má dva balkony s výhledem do dvora.

Byt je částečně zařízený a vybavený – k dispozici je pračka, sušička, myčka, chladnička s mrazákem. Najdete zde dva velké neprůchozí pokoje a jeden průchozí pokoj, malou pracovnu, případně úložiště a komoru na potraviny. Koupelna a WC jsou oddělené.

Vytápění je zajištěno ústředním topením.

Byt je ideální pro páry nebo rodiny s dětmi, kteří hledají pohodlné bydlení v centru Prahy s vynikající dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností.

Pro více informací či sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

I offer a bright 3 rooms and a kitchen apartment for rent. It’s 93 m², located on the 4th floor of a residential building with an elevator in a quiet area near Náměstí Míru metro station, just a 5-minute walk from I.P.Pavlova metro station. The apartment has two balconies with views of the courtyard.

The apartment is partially furnished and equipped, including a washing machine, dryer, dishwasher, refrigerator with freezer. It features two large non-walk-through bedrooms, one walk-through living room, a small study (or storage room), and a pantry. The bathroom and toilet are separate.

The heating is provided by central heating. The floors are tiled in the hallway and kitchen, with parquet flooring in the other rooms.

This apartment is ideal for couples or families with children, looking for comfortable living in the heart of Prague with excellent public transport connections and full amenities nearby.

For more information or to schedule a viewing, feel free to contact me!

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu860888
Dispozícia3+1
Dostupné od9. 9. 2024
Podlažie4. podlaží z 6
Užitná plocha93
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
Výstavba budovZmiešaná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 4 m²
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.