Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
No image available

Prenájom bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyNa Výtoni, Praha - Nové Město

Na Výtoni, Praha - Nové MěstoČiastočne vybavené • Výťah • Pivnica 2 m²
Mesačné nájomné28 000 CZK

+ Poplatky za služby4 400 CZK
+ Poplatky za energie500 CZK
+ Vratná kaucia28 000 CZK


Moderní a útulný byt 3+kk po rekonstrukci v cihlové budově nabízí ideální domov pro náročné nájemníky. Byt se nachází ve 2. patře z celkových 6 s výtahem a bezbariérovým přístupem. S celkovou plochou 74 m2 nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt má 3 prostorné neprůchozí pokoje a samostatný kuchyňský kout. Orientace bytu je na jihovýchod. Vytápění je centrální. K nastěhování k 30.9.2024.

Byt je vybaven novou kuchyní, elektrickým sporákem, myčkou a ledničkou. V koupelně je vana a pračka. K dispozici je sklepní kóje. Parkování a garáž nejsou součástí nabídky, ale veřejné parkování v okolí je k dispozici.

Byt je vhodný pro páry, rodinu i více studentů, kteří ocení lokalitu s výbornou dostupností služeb a zeleně v okolí. V blízkosti je náplavka či Vyšehrad. Tramvajová zastávka 200m. Metro je v dochozí vzdálenosti. Pro zájemce je možné mě kontaktovat skrz zprávy a domluvit si prohlídku tohoto pěkného bytu.

Modern and cozy 3+kk apartment after reconstruction in a brick building offers an ideal home for demanding tenants. The apartment is located on the 2nd floor out of a total of 6 with an elevator and barrier-free access. With a total area of 74 m2, it offers plenty of space for comfortable living. The apartment has 3 spacious non-passing rooms and a separate kitchenette. The orientation of the apartment is southeast. The heating is central. Available for move-in by September 30, 2024.

The apartment is equipped with a new kitchen, electric stove, dishwasher, and refrigerator. The bathroom has a bathtub and a washing machine. A cellar cubicle is available. Parking and a garage are not included in the offer, but public parking in the area is available.

The apartment is suitable for couples, families, or multiple students who will appreciate the location with excellent access to services and greenery in the area. Nearby is a waterfront area or Vyšehrad. Tram stop 200m away. The metro is within walking distance. Interested parties can contact me via messages to arrange a viewing of this lovely apartment.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu860780
Dispozícia3+kk
Dostupné od30. 9. 2024
Podlažie3. podlaží z 7
Užitná plocha74
VybavenéČiastočne
StavPo rekonštrukcii
Výstavba budovTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Bezbariérový prístup
Výťah
Pivnica 2 m²

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.