Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
No image available

Predaj bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyHolubí, Praha - Suchdol

Holubí, Praha - SuchdolVybavené • Terasa 37 m²
Cena5 700 000 CZK


Prodej krásného a útulného bytu 1+kk v cihlové budově s velmi dobrým stavem v lokalitě, která nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Byt je vybavený a nachází se v budově s energetickým štítkem B. Dispozice bytu je prostorná a světlá s možností bezbariérového přístupu.

Byt se nachází v prvním patře jednopodlažní budovy a nabízí plochu 34 m2. K bytu patří také předzahrádka o rozloze 37 m2, ideální pro relaxaci a posezení venku. Kryté garážové stání v domě možno dokoupit. Sklepní kóje součástí ceny bytu.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací, škol, školek a zastávek veřejné dopravy.

Pokud hledáte moderní bydlení s možností relaxace na terase a klidnou lokalitou, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku tohoto úžasného bytu. Těším se na vaše zprávy!

Sale of a beautiful and cozy 1+kk apartment in a brick building in very good condition in a location that offers peaceful living with all amenities within reach. The apartment is equipped and located in a building with an energy label B. The layout of the apartment is spacious and bright with the possibility of barrier-free access.

The apartment is located on the first floor of a single-storey building and offers a surface area of 34 m2. The apartment also includes a front garden with an area of 37 m2, ideal for relaxation and sitting outside. A covered parking space in the building can be purchased. A cellar compartment is included in the price of the apartment.

In the vicinity, there is all amenities including shops, restaurants, schools, kindergartens, and public transport stops.

If you are looking for modern living with the possibility of relaxing on a terrace and in a quiet location, do not hesitate to contact me through messages and arrange a viewing of this amazing apartment. I look forward to your messages!

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu858840
Dispozícia1+kk
Dostupné od30. 11. 2024
PodlažiePrízemie
PENBB - Veľmi úsporné
Užitná plocha34
VybavenéVybavené
StavVeľmi dobrý
Výstavba budovTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa 37 m²
Bezbariérový prístup

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Predaj
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobraziť všetky ponuky

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.