Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 3+1 • 72 m² bez realitkynábřeží Závodu míru, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Určené na spolubývanie
nábřeží Závodu míru, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajČiastočne vybavené • Výťah • Lodžia 9 m²
Mesačné nájomné16 000 CZK

+ Poplatky za služby3 425 CZK
+ Poplatky za energie1 200 CZK
+ Vratná kaucia30 000 CZK


Kompletně zrekonstruovaný byt 3+1 v panelovém domě nabízíme k pronájmu. Byt disponuje kuchyňskou linkou s ledničkou, myčkou, troubou a sporákem s digestoří. Na chodbě a v jednom z pokojů jsou prostorné vestavěné skříně. Podlahy - obývací pokoj a obě ložnice - dřevo, kuchyň, chodba a příslušenství - dlažba. Koupelna disponuje velkou rohovou vanou. Byt má 9m2 velkou lodžii a malou komoru na patře, hned vedle bytu. Nachází se v 8. patře z 13. Plocha bytu bez lodžie i bez komory činí 72m2.

Jde o výbornou lokalitu, 5 min pěšky od Paláce Pardubice, 10 min pěšky od autobusového i vlakového nádraží a zároveň v krásné a klidné lokalitě na břehu Labe. Škola a 2 školky vzdálené do 5 min. pěšky, stejně tak obchody a restaurace - do 5 min. pěšky.

We offer for rent a completely renovated 3+1 apartment in a panel building. The apartment has a kitchen with a fridge, dishwasher, oven, and stove with a hood. There are spacious built-in wardrobes in the hallway and one of the rooms. The floors in the living room and both bedrooms are wood, while the kitchen, hallway, and bathroom are tiled. The bathroom features a large corner bathtub. The apartment has a 9m2 balcony and a small storage room on the same floor, right next to the apartment. It is located on the 8th floor out of 13. The total area of the apartment without the balcony and storage room is 72m2.

It is in an excellent location, a 5-minute walk from Paláce Pardubice, a 10-minute walk from the bus and train station, and at the same time in a beautiful and quiet area on the banks of the Labe River. A school and 2 kindergartens are within a 5-minute walk, as well as shops and restaurants - all within a 5-minute walk.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu857906
Dispozícia3+1
Dostupné od1. 9. 2024
Podlažie8. podlaží z 13
VykurovanieÚstredné
Užitná plocha72
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
Výstavba budovPanel
RekonštrukciaKompletné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Bezbariérový prístup
Výťah
Lodžia 9 m²

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.