Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Predaj
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Predaj bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyV Olšinách, Praha - Strašnice

V Olšinách, Praha - StrašniceČiastočne vybavené • Pivnica 5 m²
Cena8 490 000 CZKUšetríte 500 000 CZK8 990 000 CZK


Nabízím k prodeji nově zrekonstruovaný rohový byt 2+1 v cihlové budově ve 2. patře (ze 4). Byt je částečně vybavený a zahrnuje vestavěnou kuchyňskou linku s plynovým sporákem, lednici, mrazák, vestavěnou skříň (není na foto). Topení a ohřev vody zajišťuje nový plynový kotel. Ložnice s výhledem do klidné zahrady, kuchyň s výhledem do ulice a plovoucí podlahy v celém bytě zajišťují pohodlí a příjemnou atmosféru.

K dispozici je také společná zahrada ideální pro grilování a relaxaci.

Výborná občanská vybavenost v okolí: pouhých 50 metrů od domu se nachází tramvajová zastávka Průběžná, stanice metra Strašnická je vzdálená jen 5 minut chůze a v bezprostřední blízkosti domu najdete restauraci a večerku. Dále Albert supermarket 100m od bytu a Vinohradská nemocnice cca 10 minut pěšky.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s výbornou dopravní dostupností a veškerým potřebným zázemím na dosah ruky.

Dispozice je ideální pro rodinu či pár a nabízí plochu 68 m2. Součástí je sklep o velikosti 5 m2. Parkování možné před domem (modrá zóna)

Tento byt nabízí pohodlné bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, kontaktujte mě skrze zprávy.

We offer for sale a newly reconstructed 2+1 corner apartment in a brick building on the 2nd floor (out of 4). The completely reconstructed apartment is partially furnished and includes a built-in kitchen with a gas stove, refrigerator, freezer, built-in wardrobe (not shown in the photos), and heating with water heating on gas. The bedroom with a view of the quiet garden, kitchen with a view of the street, and floating floors throughout the apartment ensure comfort and a pleasant atmosphere.

There is also a shared garden ideal for grilling and relaxation.

Excellent civic amenities in the area: just 50 meters from the house is the tram stop Průběžná, the metro station Strašnická is only a 5-minute walk away, and in the immediate vicinity of the house you will find a restaurant and a convenience store. Additionally, there is an Albert supermarket 100m from the apartment and Vinohradská Hospital is about a 10-minute walk away.

This apartment is an ideal choice for those looking for comfortable living with excellent transportation accessibility and all necessary amenities within reach.

The layout of the apartment is ideal for a family or a couple and offers a surface area of 68 m2. There is also a cellar with a size of 5 m2. Parking is possible in front of the house (blue zone).

This apartment offers comfortable living in a quiet location with good access to all civic amenities. If you are interested in viewing this property, please contact me via messages. I look forward to hearing from you!

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu853322
Dispozícia2+1
Dostupné od24. 7. 2024
Podlažie2. podlaží z 4
Výstavba budovTehla
Užitná plocha68
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBG - Mimoriadne nehospodárne

Vyberáte byt?

Majte istotu, že máte všetky dôležité informácie!

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Pivnica 5 m²

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.