Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 4-izbový • 96 m² bez realitkySacky, Bernolákovo - Bernolákovo, Bratislavský kraj

Sacky, Bernolákovo - Bernolákovo, Bratislavský krajVybavené • Parkovanie • Balkón 6 m²
Cena188 000 €


Ponúkam na predaj 4-izbovú zrekonštruovanú chatu, trvale celoročne obývateľnú, ihneď voľnú vrátane zariadenia, s príjazdom po asfaltovej ceste až k chate, v dostupnej blízkosti Bratislavy.

Chata sa nachádza v rekreačnej oblasti, s prípojkou na elektrinu a obecnú vodu.

Oblasť je príjemná a tichá, je obývana aj susedmi s trvalým pobytom, pričom tu vzniklo aj Občianske združenie ako správca, ktorý sa stará a zabezpečuje veci verejné. Výhodou je aj veľmi blízke napojenie na ďiaľnicu do Bratislavy, či Senca (nielen autom, ale i autobusom či vlakom).

Chata pozostáva na prízemí zo vstupnej haly s obývačkou a krbom (krb disponuje prieduchmi), novou kuchyňou (kuchynská linka, nový sporák a chladnička - sú zostávajúcou súčasťou vybavenie), špajza a technická miestnosť (disponujúca nielen toaletou a umývadlom, ale aj novým 150 l bojlerom).

Na poschodí sa nachádzajú dve izby, spálňa so šatníkom a balkónom a nová veľkorysá kúpeľňa so sprchovým kútom.

Chata má z r.2021 prekolaudovanie na trvalé užívanie a rekonštrukcia chaty prebiehala v r.22/23, pričom je dokončená na 85% ( 5% interiér, 10% exteriér chaty). Je ihneď obývateľná, s možnosťou ponechania vybavenia a zariadenia (podľa dohody).

Úžitková plocha 96,4m4.

Pozemok disponuje rozlohou 356 m4, pričom predná časť je oddychová – okrasná záhrada, kde sa tiež nachádza murovaný domček na náradie (možné ponechanie vybavenia), drevený altánok na stretnutia s blízkymi, betónový gril na chutné večere, či prístrešok na drevo ( z časti naplnený drevom). Zadná časť pozemku je využívaná ako úžitková časť, kde nájdete vinič, ovocné stromy (broskyne,marhula,slivka), kríky(ríbezle, juty), či rakytník, s ďalšou možnosťou pestovania zeleniny.

Chata má na pozemku žumpu a pred pozemkom disponuje 2 parkovacími miestami.

Výhodou tejto lukratívnej lokality je blízkosť, v samotnej obci Bernolákovo, do základnej školy, škôlky, či strednej školy, pošty, obecného úradu, obchodov (Lidl, Billa, Jednota, DM drogéria, Teta drogéria, lekáreň, cukráreň, reštaurácie), zdravotné stredisko, SAD zástavky ( do 7 min peši). V blízkosti sa tiež nachádza cyklochodník, jazerá (nielen na kúpanie, ale i na rybolov), golfové ihrisko, detské ihriská, futbalové ihrisko.

V prípade záujmu, alebo ďalších otázok, ma môžete kontaktovať cez správy / komunikačnú platformu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu852900
Dispozícia4-izbový
Dostupné od22. 7. 2024
StavVeľmi dobrý
PENBD - Menej hospodárne
Užitná plocha96
VybavenéVybavené
Plocha pozemku356
Výstavba budovZmiešaná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 6 m²
Parkovanie

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.