Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 2-izbový • 56 m² bez realitkyZáhradnícka, Ružinov - Nivy, Bratislavský kraj

Rezervované
Záhradnícka, Ružinov - Nivy, Bratislavský krajVybavené • Výťah • Parkovanie • Balkón 2 m²
Mesačné nájomné650 €

+ Poplatky za služby17 €
+ Poplatky za energie200 €
+ Vratná kaucia650 €


Na prenájom slnečný a tichý 2-izbový byt na Záhradníckej ul v BA

Ponúkam na dlhodobý prenájom 2-izbový byt (56m2) na križovatke Záhradníckej ul. a Miletičovej ul. v Bratislave (adresa Záhradnícka 52), hranica Ružinova a starého mesta . Byt je veľmi slnečný a tichý, nakoľko sú všetky okná situované na juh a do tichého dvora. Byt sa nachádza na 4., najvrchnejšom poschodí v staršom tehlovom mestskom bytovom dome so starším výťahom. V bytovom dome práve dohadujú kompletnú rekonštrukciu spoločných priestorov, stupačiek a výťahu.

Dispozícia bytu je ideálna pre dvoch ľudí/pár: kuchyňa je spojená s obývačkou, samostatné WC a menšia kúpelňa s vaňou, menší balkón a spálňa s manželskou posteľou. V byte je veľa úložného priestoru (3 vstavané skriňe), klimatizácia je prenosná. K bytu nie je žiadna pivnica, t.j. uschovanie väčších predmetov, napr. bicyklov, nie je možné. Byt bol kompletne zrekonštruovaný pred cca. 18 rokmi, pred cca. 9 rokmi prebehla ďalšia menšia rekonštrukcia (kúpeľňa a WC, repasované drevené parkety, nová dlažba, dvere a zárubne). Pred rokom bol byt čerstvo vymaľovaný, gauč vytepovaný a bola osadena nová kuchynská linka s drezom.

Byt je jednoducho zariadený: obývačka- gauč, LCD televízor, nový stolík a skrinka pod televízor z rady „vittsjö“ z ikey, kuchyňa- jedálenský stôl so 4 stoličkami, kuchynská linka so spotrebičmi vrátane pračky a menšej umývačky riadu, spálňa- manželská posteľ s matracmi, vstavaná skriňa, komoda, chodba- vstavaná skriňa, vešiak na kabáty. Kuchynská linka je cca 17 ročná, plne funkčná, nový kuchynský drez a pracovná doska.

Mesačné nájomné je vo výške 650,- EUR bez energií a poplatkov, tieto vedľajšie náklady sú vo výške cca. 200 (max 225 € s vysokymi preplatkami), ak je v byte nahlásená jedna osoba, mesačná platba za internet je 17 €. Bezplatné parkovanie je možné vo dvore bytového domu.

Výborná občianska vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti nájdete nákupné centrum Central, trhovisko, tesco expres, DM drogériu, polikliniku, či dopravný uzol MHD.

Byt je k dispozícii od 1.septembra 2024.

For rent sunny and quiet 2-room apartment on Záhradnícka street in Bratislava

I offer for long-term rent a 2-room apartment (56m2) at the intersection of Záhradnícka street and Miletičova street in Bratislava (address Záhradnícka 52), on the border of Ružinov and the old town. The apartment is very sunny and quiet, as all windows are facing south towards a quiet courtyard. The apartment is located on the 4th, top floor of an older brick residential building with an older elevator. The residential building is currently undergoing a complete renovation of common areas, staircases, and the elevator.

The layout of the apartment is ideal for two people/couple: the kitchen is connected to the living room, separate toilet, a smaller bathroom with a bathtub, a small balcony, and a bedroom with a double bed. The apartment has plenty of storage space (3 built-in wardrobes), portable air conditioning. There is no cellar for the apartment, meaning storage of larger items, such as bicycles, is not possible. The apartment was completely renovated about 18 years ago, underwent another minor renovation about 9 years ago (bathroom and toilet, refurbished wooden floors, new tiles, doors, and frames). A year ago, the apartment was freshly painted, the sofa was upholstered, and a new kitchen unit with a sink was installed.

The apartment is simply furnished: living room- sofa, LCD TV, new table, and TV cabinet from the "vittsjö" range from IKEA, kitchen- dining table with 4 chairs, kitchen unit with appliances including a washing machine and a small dishwasher, bedroom- double bed with mattresses, built-in wardrobe, chest of drawers, hallway- built-in wardrobe, coat rack. The kitchen unit is approximately 17 years old, fully functional, with a new kitchen sink and worktop.

The monthly rent is 650,- EUR without utilities and fees, these additional costs are around 200 (max 225 € with high overpayments), if one person is registered in the apartment, the monthly payment for internet is 17 €. Free parking is available in the courtyard of the residential building.

Excellent civic amenities, in the immediate vicinity you will find the Central shopping center, a market, Tesco Express, DM drugstore, a polyclinic, and a public transport hub.

The apartment is available from September 1, 2024.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu852409
Dispozícia2-izbový
Dostupné od1. 9. 2024
Podlažie4. podlaží z 4
Užitná plocha56
VybavenéVybavené
StavVeľmi dobrý
Výstavba budovTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 2 m²
Výťah
Parkovanie

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.