Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyNa Louži, Praha - Vršovice

Neprehliadnite
Na Louži, Praha - VršoviceMHD 3 minúty pešo • Čiastočne vybavené • Výťah • Balkón 3 m² • Pivnica 2 m²
Mesačné nájomné18 200 CZK

+ Poplatky za služby4 700 CZK
+ Vratná kaucia35 000 CZK


Nabízíme k pronájmu prostorný slunný byt 2+1 s balkónem o velikosti 53 m2, který se nachází v šestém, nejvyšším, patře cihlového činžovního domu. Je lokalizován uprostřed zeleně v širším centru s výbornou dopravní dostupností i občanskou vybaveností – v docházkové vzdálenosti jsou zastávky jak autobusu MHD a tramvaje, tak vlaku, dále obchodní centrum s hypermarketem, škola, školka, dětské hřiště. Pro Internet a TV přípojka UPC, parkování možné na přilehlých parkovištích. Dům je zateplen, s novým výtahem, byt je napojen na ústřední topení, s plně vybavenou kuchyní, koupelnou a je po rekonstrukci. Skládá se ze vstupní chodby, zádveří, dvou neprůchozích pokojů a kuchyně, koupelny a samostatného WC.

Prostorné prosvětlené pokoje jsou směřovány na východ a západ, s plastovými okny a renovovanou podlahou. Kuchyně je vybavena linkou, plynovým sporákem, lednicí a mikrovlnnou troubou. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, zrcadlem a automatickou pračkou. Toaleta je samostatně. V zádveří je prostor pro budoucí šatnu či další úložný prostor. Na pokoj s okny na východ navazuje balkon.

Nájemné činí 18 200 Kč plus poplatky cca 4700 Kč (kalkulace pro 2 osoby), požadujeme kauci necelých dvou měsíčních nájmů (možné ve dvou splátkách).

K nastěhování 1.8.2024, pouze k dlouhodobému užívání (nájemní smlouva na 1 rok s možností prodloužení), vhodné i pro studenty.

We offer for rent a spacious sunny apartment 2 + 1 with a balcony of 53 m2, located on the sixth, highest, floor of a brick apartment building. It is located in the middle of greenery in the wider center with excellent transport links and civic amenities - within walking distance are bus and tram stops, as well as train, shopping center with hypermarket, school, kindergarten, playground. For Internet and TV connection there is a UPC, parking is possible in the adjacent parking lots. The house is insulated, with a new elevator, the apartment is connected to central heating, with a fully equipped kitchen, bathroom and is renovated. It consists of an entrance hall, vestibule, two separate rooms and a kitchen, bathroom and separate toilet.

The spacious, bright rooms face east and west, with plastic windows and renovated floors. The kitchen is equipped with a line, gas stove, refrigerator and microwave. The bathroom is equipped with a bath, sink, mirror and washing machine. The toilet is separate. In the vestibule there is a space for a future cloakroom or additional storage space. The room with windows to the east is connected to the balcony.

The rent is CZK 18,200 plus fees of approximately CZK 4,700 (calculation for 2 people), we require a deposit of less then two monthly rents (possible in two installments).

For moving in on August 1, 2024, only for long-term use (lease agreement for 1 year with the possibility of extension), also suitable for students.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu677142
Dispozícia2+1
Dostupné od29. 7. 2024
Podlažie6. podlaží
Výstavba budovTehla
VekNad 50 rokov
RekonštrukciaInteriér
Užitná plocha53
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBG - Mimoriadne nehospodárne
VykurovanieÚstredné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 3 m²
Výťah
Pivnica 2 m²
MHD 3 minúty pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDBohemians
🚶 228 m (3 min)
PoštaPraha 101
🚶 391 m (5 min)
ObchodPotraviny U Trana
🚶 45 m (1 min)
BankaFio, Praha Moskevská
🚶 405 m (5 min)
ReštauráciaNa Louži
🚶 151 m (2 min)
LekáreňU Bílé labutě
🚶 503 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Přípotoční
🚶 441 m (5 min)
Materská školaMŠ Magnitogorská
🚶 517 m (6 min)
Športovisko
🚶 237 m (3 min)
Ihrisko
🚶 139 m (2 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.